Om oss


Vi har 22 års erfarenhet av byggbranschen och utbildad personal, vilket gör att vi kan hantera projekt av varierande komplexitet på ett säkert sätt.

Vi har ett starkt team med professionella hantverkare och samarbetspartners.

Efter stora framgångar inom entreprenad har vi nu tagit steget till byggnation av moderna och energieffektiva hus.
Kvalitet och effektivitet

Vårt mål är att utveckla och stärka Geal AB genom kontinuerlig utbildning av personalen för att ge dem ständigt ökade kunskaper inom husbyggnation med de senaste teknikerna för energieffektiva hus.

 

Vi bygger självklart våra Attefallshus enligt svenska normer. Vi älskar Sverige och  har som mål att bygga mysiga och bekväma hus.

Framtidsplaner

Idag bygger vi Attefallshus och villor. Nästa steg är rådhus med den senaste energibesparande tekniken …

 

Vi håller på att projektera hus som kommer att bli bland de energieffektivaste i världen och planerar att börja bygga dem först i Sverige och därefter i övriga världen.

Varför är våra hus billigare?

 

Vårt övergripande mål är inte att göra stora vinster idag. Vi får även intäkter från andra projekt och kan därför ha en billigare försäljning.

 

Vårt mål är att växa snabbt i den riktning som vi har stakat ut. Det gör vi genom att sälja många hus och på så vis få referenser som hjälper oss vidare mot målet att sälja de bästa och energieffektivaste husen i världen på den globala marknaden.

Eko Natur Hus AB