Om attefallshus


Ett attefallshus är en kompakt stuga avsedd för periodiskt eller stadigvarande boende. Stugan kan användas på sommaren, våren/hösten eller året runt, beroende på isoleringstyp.

Ur konstruktionssynpunkt är det en liten byggnad som består av en bottenvåning och en ovanvåning som oftast används som sovrum.
Om attefallshus
Attefallshus är populära eftersom det går snabbt att bygga dem.

De är prisvärda och kan ha vilken planlösning som helst. Alla interiör- och exteriörlösningar för vardagsrum, kök, badrum och sovrum är möjliga. Ofta har stugorna inomhus- och utomhusterrasser.

 

Attefallshus är en bra lösning om man behöver en byggnad för familje- och gästboende, för uthyrning eller en kort semester på landet.

 

 

Vad bygger vi för hus?

 

Vi bygger attefallshus på 25–30 kvm. Hus i den storleken får man bygga utan bygglov, vilket befriar ägaren från mycket extraarbete.

Vi bygger även nyckelfärdiga hus, dvs. hus med full efterbehandling och kommunikationssystem.

När behöver man ett attefallshus? Det vanliga är att människor bor i en stad. Då kan man emellanåt vilja komma ut på landet och koppla av i naturen.

 

Då passar det bra med ett attefallshus där släkt och vänner kan samlas på helger och vid högtider.

 

Attefallshus passar även för turismverksamhet.

Om attefallshus
Den här typen av hus finns hittar man ofta på semesterorter eftersom de tar liten plats och har allt som man behöver för en bekväm vistelse.
Om attefallshus
Husplaneringsalternativ

Vår erfarenhet och våra moderna byggtekniker medför att vi kan bygga attefallshus av alla slag, det vill säga med olika planlösningar och arkitektoniska lösningar. Det finns bara en begränsning – att ytan inte får överstiga 30 kvm.

 

Vi anpassar alltid vårt arbete efter kundens önskemål och behov. Om du vill kan du skicka bilder på hus som du tycker om tillsammans med kommentarer till oss. Du kan också berätta för oss vad för slags hus du behöver muntligen.

 

Vi diskuterar allt, från antalet rum och deras storlek till antalet fönster och deras utformning, arkitektoniska lösningar för fasaden, interiörlösningar, tak- och efterbehandlingsmaterial. Byggplaneringen föregås av ett projektgodkännande, då ingenjören kommer överens med kunden om alla detaljerna och förbereder ritningarna.

Våra specialister står alltid redo att erbjuda professionella råd så att våra kunder alltid får de bästa lösningarna. Under byggprojektet håller vi kontakt med kunden så att alla delar av byggprocessen utförs enligt plan. Notera att du får en exakt kostnadskalkyl i förväg.

Vi projekterar följande typer av fritidshus:

 

Sommarhus. De här huset har standardiserad värmeisolering och är endast avsedda för stadigvarande boende under den varma säsongen (sommaren). När det gäller priset är detta det billigaste alternativet.

 

Vår- och hösthus. Värmeisoleringen i de här husen består av en tjockare glasull och andra värmehållande material.

 

Åretrunthus. Den här hustypen är lämplig för åretruntboende. Husen är mycket värmeeffektiva eftersom vi använder de senaste värmebesparande teknikerna.

Om attefallshus

Vi genomför byggprojekt med alla planlösningar och arkitektoniska lösningar enligt kundens individuella önskemål. Vi kan erbjuda kunderna olika varianter för efterbehandling av interiören och exteriören enligt deras anvisningar.

Ditt namn
E-post
Telefonnummer
UPPGIFTER FÖR KONSULTATION
Vad vill du veta?
När kan vi ringa? -

Eko Natur Hus AB